Skip Navigation

Langmarksvej

Vi opgraderer Langmarksvej

Horsens vokser år for år, og det betyder flere biler på vores veje. For at vejnettet ikke skal sande til, vedtog Horsens Byråd i 2017 en ambitiøs trafikplan, der indeholder en lang række projekter, der skal opgradere sti- og vejnettet frem til 2030.

Langmarksvej er i trafikplanen derfor udpeget som en nordlig ringforbindelse, der sammen med Vestergade skal lede bilister uden om midtbyen og fungere som en direkte forbindelse til E45.

Forslaget til en opgradering af Langmarksvej tager højde for, hvordan der skabes en robust løsning, som sikrer fremkommelighed for bilister og gode krydsningsmuligheder for fodgængere og cyklister. Planen tilgodeser og fredeliggør desuden boligkvarterer i området.

Ombygning af krydset ved Sundvej og Langmarksvej

Vi er i gang med at ændre på det helt centrale kryds ved Sundvej. Vi lægger det om, så bilister fremover bliver ledt fra den østlige del af Sundvej over i Langmarksvej, med mindre de tager et aktivt valg om at køre ind mod midtbyen.

Arbejdet med krydsomlægningen kommer til at forløbe hen mod slutningen af marts 2021.

Tak for din forståelse mens arbejdet står på!

Læs vores pressemeddelelse fra 1. oktober 2020 om ombygningen af krydset.

Krydsombygning ved Sundvej De røde markeringer viser, hvordan vejen vil komme til at forløbe efter omlægningen af krydset ved Sundvej og Langmarksvej. Vejarbejdet er nu i gang.

Hold dig opdateret via sms

Du kan tilmelde dig vores gratis SMS-service, hvor vi løbende vil sende dig servicemeddelelser om vores arbejde på Langmarksvej.

Send ”KOM LANGMARKSVEJ” til 1910 for at tilmelde dig via sms. Tjenesten er gratis, og du kan til enhver tid afmelde dig.

Forslag til opgradering af Langmarksvej

Luk alle
Åbn alle

Spørgsmål og svar

Luk alle
Åbn alle

Kontakt os

Trafik og Vej

René Lambert Larsen
Rådhustorvet 4
8700 Horsens

Telefon: 76 29 26 20
rlla@horsens.dk