Skip Navigation

Horsens Fjord

Vi samarbejder med Odder og Hedensted kommuner om at lave bedre stier og flere aktiviteter og oplevelser ved fjorden på tværs af de tre kommuner.

I Horsens er vi så heldige at have fjorden og den skønne natur omkring stort set lige uden for døren. Her er der masser af muligheder for for eksempel at vandre, cykle, sejle eller fiske.

En sti hele vejen rundt

Vi arbejder blandt andet på at lave en sti, så du kan komme hele vejen rundt langs fjorden fra Hou i Odder til Nørrestrand i Horsens og videre til syd for Snaptun i Hedensted.

Vi vil også skabe flere muligheder for at nyde fjorden på vandet og bygge flere shelters, hvor du kan tage ud og sove i det fri. 

Hvad sker der lige nu?

Lige nu arbejder vi i alle tre kommuner på at få lavet en sammenhængende sti rundt om fjorden. Det skal selvfølgelig ske i meget tæt samarbejde med de, der ejer jorden, ligesom vi skal tage stort hensyn til natur og dyreliv.

I december 2018 indviede vi en sti på 5 km, der krydser kommunegrænsen mellem Odder og Horsens, og nu arbejder vi på at få gjort drømmen om en sti hele vejen fra Odder til Horsens til virkelighed. 

Se, hvor og hvordan du kan nyde fjorden oplevhorsensfjord.dk.

Kontakt os

Kontakt os

Plan og By
Rådhustorvet 4
8700 Horsens

Telefon: 76 29 29 29
planogby@horsens.dk